I love the smell of an oxymoron in the morning!

(Reklame)

Det er alltid hyggelig når forfattere kontakter meg for å lese deres bøker, og i forrige uke fikk jeg en melding fra Einar Ilner med spørsmål om jeg ville lese hans «Napalm Death rolig i bakgrunnen», og jeg ble med engang nysgjerrig på tittelen og sa selvfølgelig ja.

Ifølge Wikipedia er Napalm Death er et engelsk Death Metal/Grindcore-band som ble dannet i 1981. Dette er ikke musikk som jeg vanligvis hører på, så jeg måtte sjekke et par låter. Etter et par minutter av to låter kan jeg trygt konkludere med at tittelen er en stor selvmotsigelse. Elsker det.

Hva handler den om da? Tronsmo forteller meg at «Hat er oppkvikkende. Men har man egentlig godt av det? «Napalm Death rolig i bakgrunnen» er historien om sju godt voksne menn som på rundgang hjelper hverandre med hevn, i en slags prosjektdrevet nettverkskonstellasjon. Bak initiativet står Siver (Siv), bibliotekar og familiefar, en dreven rusmisbruker med minimal tiltro til rettsvesenet i Norge, etter det som hendte den eldste datteren hans

Jeg har nå kommet ca. 15% inn i boken, snart ferdig med kapittel og dette er bisarre greier, men jeg koser meg med Siver og guttas reiser og jeg følger spent med på fortsettelsen!

Hva leser du for tiden?

Legg igjen en kommentar