Lydbok: The Scorch Trials

I fjor bestemte jeg meg for å lese gjennom disse populære postapokalyptiske ungdomsbøkene som kom sent på 00- og tidlig på 10-tallet. Seriene The Hunger Games; The Maze Runner; og Divergent er de aktuelle, og av disse har jeg lest bok 1 i The Hunger Games og The Maze Runner. Dashners The Scorch Trials var neste bok ut.

NB! Spoilers fra forrige bok kan forekomme.

Jeg har hørt på lydboka fra Audible

Thomas, Minho og resten av gjenget i The Gladers er glade for å bli reddet fra dødslabyrinten og monstrene der, og de blir plassert i en sovesal. De møter Aris, som har vært med i en annen labyrint sammen med en annen gruppe, og etter hvert skjønner de at WICKED står bak «redningen», og at det hele er ennå en test når de må gjennom The Scorch Trials (Ildprøven), at Jorda er ødelagt av solstormer og at alle mann alle er smittet av The Flare. Klarer de å komme seg nordover vil de komme til en The Safe Haven og bli friske.

Etter at The Maze Runner skuffet meg hadde jeg ikke særlig store forhåpninger til «den vanskelige andreboka», men dette er en spennende bok. Thomas har blitt tøffere og historien har blitt råere enn i forgjengeren. Jeg syns også at bikarakterene er bedre bygd opp, samtidig som at det er mye fram og tilbake med avgjørelsene at det hele får meg lyst til å lese mer.

⭐️⭐️⭐️ til The Scorch Trials.

Legg igjen en kommentar